Homo Ludens. Caixafòrum

Els videojocs formen part de la nostra vida, i no només com a  joc, sinó com a indústria, mitjà cultural i una proposta creativa per comprendre millor el nostre món. Homo ludens. Videojocs per entendre el present parteix d’una visió antropològica del joc i entén els videojocs com la seva expressió contemporània més estesa. Amb una presentació interactiva i que convida a jugar, esclar, parla de youtubers, MMORPG, Demo, AFK, NooB, Grinding… i tots aquests termes que cada vegada són més habituals. Dividida en sis sales, aquesta exposició dedica cada sala a un àmbit en què l’ésser humà –conscientment o no– es pot relacionar amb el videojoc. La mostra posa en relleu els mecanismes subjacents a la indústria i mostra el videojoc com un producte que influeix en la nostra manera de treballar, consumir i estimar. També destaca l’aproximació al videojoc com a material de creació artística i com a llenguatge de creació que desborda els gèneres i els formats tradicionals. Fins al 18 d’abril. Caixafòrum. Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8, Barcelona.Source link

Por admin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *