Unes golfes al passeig de Gràcia

Exclusivitat i confidencialitat són els atractius d’aquestes golfes amb terrassa de L’Espai Amatller, al rovell de l’ou del luxós passeig de Gràcia. Disponible tant per a empreses com particulars, està ben equipat per fer-hi reunions corporatives, presentacions, esdeveniments culturals, gastronòmics, petites exposicions o senzillament trobades i àpats entre amics o familiars. Té una superfície de 182 metres quadrats, distibuïts en una sala principal de sostre molt alt, una sala secundària, recepció, office per al catèring i una terrassa de 54 metres quadrats. A més, el lloguer d’aquest espai inclou una visita al pis principal de la Casa Museu Amatller, l’edifici modernista de Puig i Cadafalch que va ser la casa de l’industrial xocolater Antoni Amatller. 

Una terrassa la Barceloneta

Cinc habitatges que es poden llogar per celebrar les festes de Nadal

Si hi ha un lloc privilegiat per tenir una terrassa a la ciutat és a la Barceloneta amb vistes al mar. Això és el que ofereix l’amfitrió d’aquest pis. Un espai exterior de 70 metres quadrats, ideals per celebrar-hi festes, rodatges o sessions de fotografia. Disposa d’una gran taula amb cadires per fer-hi un àpat i està equipat amb barbacoa, barra de begudes, neveres i congelador. La vetllada es pot completar a l’espai chill out, decorat amb sofàs d’exterior i uns tendals per aconseguir una mica d’ombra. Un racó ideal per fer-hi festes tot l’any mentre el sol aguanti.

Pis d’estil nòrdic a l’Eixample

Cinc habitatges que es poden llogar per celebrar les festes de Nadal

A vegades tampoc cal trobar llocs tan espectaculars, sinó que amb un pis tipus nòrdic, ampli i diàfan, n’hi ha prou per poder trobar-se i celebrar el que sigui. És precisament el que té aquest habitatge de l’Eixample. Senzill, ampli, diàfan i amb molta llum, és un espai on us podreu sentir com a casa, amb els avantatges de no ser-hi. Ara que les festes conviden a trobar-se, un habitatge al centre de la ciutat pot ser un bon punt de trobada.

Loft de disseny al Poblenou

Cinc habitatges que es poden llogar per celebrar les festes de Nadal

Hi ha festes de les quals n’esperem una mica més. Per a aquestes ocasions, aquest loft de disseny al Poblenou és ideal. Són 280 metres quadrats amb una cuina oberta amb barra i tamburets alts, una llarga taula de fusta, zona de sofàs amb una pantalla gran per projector. Àrea de camerino, dos banys i espai d’emmagatzematge també el converteixen en un loft per fer-hir rodatges.

Una piscina a Collserola

Cinc habitatges que es poden llogar per celebrar les festes de Nadal

Què hi ha més glamurós que una festa amb piscina de fons? A Collserola, es pot llogar un espai de cinema com aquest. Una terrassa a doble nivell amb una moderna piscina, tot envoltat de bosc. Aquí podeu organitzar una barbacoa o una paella, ja que disposen de tots els instruments necessaris. A més, si el dia escollit teniu la mala sort que plou, els llogaters us retornen l’import total de la reserva.Source link

Por admin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *