De les darreres sèries protagonitzades per dones que he vist hi ha dos títols particularment convincents i diferents. Podría destruirte (I may destroy you. HBO) i Perni (Filmin). La primera, de l’any 2020, no és cap descobriment. Aquesta producció de la BBC i HBO ha estat superpremiada aquest any i molt merescut el reconeixement a Michaela Coel, que l’ha escrita, creada, protagonitzada, codirigida i produïda. Una noia drogada i violada, que no recorda l’episodi, investiga per recuperar la memòria del què li van fer i qui li va fer. El personatge, una escriptora, està en plena crisi creativa i la seva indagació la penalitza socialment. El personatge domina absolutament aquest relat de descoberta, també de si mateixa, i hi ha una contemplació capil·lar de les conductes patriarcals. Esplèndida, li sobren les llargues i reiterades seqüències de discoteca.

Seguir leyendo.

Source linkSource link

Por admin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *