El Teatre Akadèmia de Barcelona s’ha convertit en l’estudi del pintor Mark Rothko. Lluís Soler dona vida al pintor letó establert als Estats Units i Ferran Vilajosana, a Ken, el jove deixeble, a l’obra Red, del guionista John Logan (Gladiator, de Ridley Scott, L’aviador, de Martin Scorsese…) dirigida per un encantat Guido Torlonia, director artístic de la sala. “Un text fantàstic”, comenta Torlonia. “Em resulta fàcil imaginar Rothko com un director d’orquestra que dirigeix una simfonia quan pinta”. I aquesta simfonia teatral, acompanyada per Mozart i Schubert, planteja la raó de ser de l’art. Déu-n’hi-do. L’èxit de crítica i públic han portat a prorrogar funcions a la sala del carrer Buenos Aires fins al 23 de gener. “Estan sorgint oportunitats per fer alguns bolos per Catalunya”, avança el director.

Seguir leyendo.

Source linkSource link

Por admin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *